ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ

Kerää tapahtuman tiedot helposti, viesti ja hoida kaikki yhdestä järjestelmästä!

Gest kerää kutsut ja ilmoittautumiset

Hoida kaikki yhdestä järjestelmästä muutamalla klikkauksella. Lähetä kutsut ja kerää ilmoittautumiset ilman postittamista, sähköpostittelua tai puhelinsoittoja. Osallistujien, kuten median ja kutsuvieraiden ilmoittautumisten ja akkreditointien hallinta lomakkeiden luonnista sisäänkirjaamiseen. GESTissä on mahdollisuus myös maksullisiin ilmoittautumisiin.

Helppokäyttöinen ja edullinen ilmoittautumisjärjestelmä mm. urheiluseurojen, liittojen, seurakuntien, kuntien, yritysten, yhdistysten ym. organisaatioiden ilmoittatumisen ja akkreditoinnin hallintaan. 

 

Viestien kohdentaminen

Gestin viestintätyökalulla valitset haluamasi henkilöt ja voit suodattaa viestien vastaanottajat todella tarkasti. Voit poimia osallistujalistalta osallistujia halutuilla ehdoilla ja näin vältät vääränlaisen informaation lähettämisen. Viestisi menee aina kohdennetusti ja juuri sinne minne sen kuuluukin mennä!

Ulkoasun muokkaaminen

Kutsu- ja ilmoittautumislomakkeet ovat räätälöitävissä organisaation talotyylin mukaiseksi tai vastamaan tapahtuman / yrityksen graafista ilmettä. Tämän voit tehdä Gestissä itse, tai vaihtoehtoisesti tilata palvelun meiltä.

Monipuolinen lomaketyökalu

Gestin ilmoittautumislomakkeen voit muotoilla halutunlaiseksi. Avoimien vastauskenttien ohella voit hyödyntää monivalintakysymyksiä, pudotusvalikkoja ja kohdennettuja kysymyksiä. 

Responsiivinen näkymä

Gestin ilmoittautumislomakkeet skaalautuvat eri näyttökokoihin (responsiivisuus) ja ovat helppoja käyttää eri päätelaitteilla, myös padilla ja älypuhelimella.

Reaaliaikainen seuranta

Lähetettyäsi kutsun, näet Gestin osallistujat-sivulla reaaliaikaisesti ilmoittautumiset. Pystyt seuraamaan miten nopeasti tilaisuutesi alkaa täyttymään ja voit lähettää lisää kutsuja ja muistutuksia saadaksesi tapahtuman täyteen. 

 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää GEST ilmoittautumisjärjestelmästä? Varaa ilmainen esittely ja keskustele meidän asiantuntijamme kanssa miten GEST voisi helpottaa tapahtumatuotantoasi. Esittely voidaan pitää etäyhteydellä tai paikan päällä ja sen varaaminen ei velvoita sinua palvelun ostoon.